Marja Mökö Forsén Landskapsvalet 2022 – Tillgänglighet för alla

13.1.2022 Ylen vaaliteltta, osa 3/ Yles valtält, del 3

Jälleen mielenkiintoinen keskustelu! Uutisointi keskustelusta osoitteessa https://yle.fi/uutiset/3-12256520 Ehdotukseni ”koko elämän neuvolasta” ottaisi huomioon myös ne nuoret, jotka eivät ole kouluterveydenhuollon piirissä. Lastenneuvolan ja työterveyshuollon väliin pitäisi nuorille ja nuorille aikuisille luoda järjestelmä, niin että omista asioista voisi mennä puhumaan matalalla kynnyksellä jonkun luotettavan ihmisen kanssa.

Det blev en mycket intressant diskussion igen! Nyheten om diskussionen finns på https://yle.fi/uutiset/3-12256520 Mitt förslag om ”rådgivning för hela livet” sku ta hänsyn även till de ungdomar som inte hör till skolhålsovården. Mellan barnhälsovården och arbetshälsovården skulle det borda finnas att system som tryggar ungdomarnas och unga vuxnas möjlighet att få prata om sina saker med någon vuxen de litar på.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *